Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 00:35 - Загадка на Анхиалските монети разрешена
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В края на сезона  в Поморийския музей е постъпило поредното дарение, колекция от монети намерени на северния плаж. Многогодишния Спецялист е работил там цяло лято  с металотърсача и с малки изключения , когато е имало буря на южния. Озадачаващото е, че на монетите са налични арабски цифри!? 
imageimage

              Нима св св Кирил и Методи са измислили и арабските цифри?

В науката случайности няма! Ученият  намерил матрялни следи от  братята на Славяните в спалнята на  жена си, нумизматът намерил и предал печата на цар Борис -Михаил на " кирилски ",  Многогодишния Спецялист  в края на лятото си намерил и монетите на цар Борис за пръв път на български,  в края на дните си намери и цифрите на Братя Грим !

Нека сега този претенциозен историк доказва, че братя Грим не са създали цифрите на Българите. 

П.П. След редакционното приключване на статията в редакцията постъпи мнението от Студиото на кучето на Павлов и гостите му, които изложиха хипотезата, че арабските цифри са  културен принос от Волжска Болхария доказващ великата цивилизационна връзка убягваща досега на спецялистите и отрита за науката не случайно от лицето намерило матрялни следи и от съществуването на Славянските Братя в спалнята на съпругата си За учения прегради няма. .

Това е липсващата връзка между цивилизацията на Волжска Болхария и тази в Делиормана. Славянските Апостоли братя грим не са измислили Цифрите на българите ,  а само азбуката на славяните , защото цифрите са подарък от Волжска Болхария.

Нека сега злонамерените езици да твърдят, че  културата на Волга не  е българска, а са модренистична фиксация по  бабини деветини без матрялни следи и наличе на отличителен цивилизационен принос  .

Загадката на анхиалските монети остава; кое е името на многогодишния спецялист към края на дните си?

Жокер:  Многогодиния спецялист се отдавал само на жена си и балдъзата и на един от Делиормана, а го искали и в чужбина.

Представям Ви неуважеми зрители и на вас драги зрителки носителят на " брошката на баба Алхимица" за нумизматичен принос ...

       Вееееееликият Аааааалхимик!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850368
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031