Постинг
25.03.2013 12:28 -
Рошави картофи с три вида сирена и гъби
Продукти
картофи
топено сирене
краве сирене
кашкавал
гъби
чесън
соев сос
сол на вкус
масло
Начин на приготвяне Обелват се картофите и се нарязват като ветрило. Във всеки разрез се слага по малко парченце от топеното сирене, кашкавала, краве сирене, нарязана гъбка и тънка филийка чесън. Осолявате всяко картофче. Със соевия сос поръсвате всеки картоф. Разтопявате масло и слагате върху всеки картоф по една супена лъжица . Налива се половин чаена чаша вода в тавичка и се завива с фолио. Пече се на 220 градуса за 45 минути. Маха се фолиото и се запича.
Стават много ефектни, ароматни и вкусни.
топено сирене
краве сирене
кашкавал
гъби
чесън
соев сос
сол на вкус
масло
Начин на приготвяне Обелват се картофите и се нарязват като ветрило. Във всеки разрез се слага по малко парченце от топеното сирене, кашкавала, краве сирене, нарязана гъбка и тънка филийка чесън. Осолявате всяко картофче. Със соевия сос поръсвате всеки картоф. Разтопявате масло и слагате върху всеки картоф по една супена лъжица . Налива се половин чаена чаша вода в тавичка и се завива с фолио. Пече се на 220 градуса за 45 минути. Маха се фолиото и се запича.
Стават много ефектни, ароматни и вкусни.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 279