Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2018 01:27 - Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи?
Автор: ellahikari Категория: Лични дневници   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Едва ли ще разкрием някаква голяма тайна ако кажем, че най- лъжливата и лицемерна прослойка от нашето общество са политиците! Тези хора спокойно могат да бъдат определени като закоравели рецедевисти в областта на лъжата, защото едва ли ще се сетите за друга  прослойка от общестото, която с такова постоянство и упорство продължава да лъже народа си и да му обещава все по-добър живот.

Резултатът- превърнахме се в най-бедния народ в Европа, а вероятно и в най-бедстващия.Само преди няколко дена медиите обявиха за  бедстващи семейства във Враца.Бурята е отнесла покривите на къщите им!

И естествено редовната констатация няма пари и няма как да се помогне. И дори само този пример е достатъчен , за да разберем колко недостойни политици ни управляват.

Защо ли?  Докато хората се вайкат как да спасят това, за което са работили цял живот техните пари пълнят партийните каси, а от там потеглят към фирмите на вождовете им. Показателен  пример затова е милионите от партийна субсидия преведени във фирмите собственост на партийния вожд на НФСБ. Други партийни вождове пък си купуват бронирани автомобили, за да се пазят от народната любов. Много повече изпъква политическото лицемерие когато организират дарителски кампании за събиране на пари за лечение на деца.

И… забележете бедните и отрудени хора дават и последните си левчета, за да помогнат на някое болно детенце, докато лицемерните и безхаберни политици с действия или бездействия фалират цели болници и оставят цели населени места без здравеопазване.Резултатът. Резултатът е, че освен, че сме най- бедните вече сме и най- умиращите.Е,г-жи и г-да  политици, доволнили ли сте? Доволни ли сте, че унищожавате един от най – древните народи?

Доволни ли сте, че това, което враговете ни не  успяха да направят векове наред, вие ще го направите за няколко десетки години? Всъщност, разбирате ли въобще, че сте се превърнали в най-голямия враг на народа си?

image

bnews.bg

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 378475
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930