Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2018 11:57 - От дърт/а пръч/ка акъл да искаш....Елтън Джон обвини Източна Европа в "дискриминация срещу гейовете"
Автор: ellahikari Категория: Лични дневници   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.07.2018 12:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Певецът Елтън Джон отправи във вторник гневна тирада срещу Русия и Източна Европа, обвинявайки ги в "дискриминация срещу гейовете". Това стана във втория ден от международната конференция за СПИН в Амстердам, съобщава АФП.

 

image

 

Елтън Джон и принц Хари обявиха ново международно финансиране от 1,2 млрд. долара, за да се "разбие цикъла" на предаване на ХИВ, докато учените говорят за разочароващи резултати в търсенето на лекарство.

По време на последвалата пресконференция певецът посочи с пръст Русия и страните от Източна Европа. "Тези страни практикуват политика на тежка дискриминация срещу членовете на ЛГБТ общността", заяви Елтън Джон и добави: "Трябва да се борим с това".

Британската звезда заяви, че дискриминацията "не засяга само Източна Европа", но все още е много честа в този регион на света.

"Източна Европа е много хомофобска, ЛГБТ общността има много труден живот там", подчерта певецът пред АФП.

image

Елтън Джон смята, че е необходимо "да се работи с правителствата" в този регион. "Политиката трябва да бъде на нивото на предизвикателството. Те могат бързо да сложат край на тази епидемия (...) моля ви, мислете за хората като за равни същества", призова той.

"Аз не съм президента Путин или президента Тръмп. Не съм начело на една страна. Политиците трябва да бъдат по-човечни", изтъкна още Елтън Джон. "Ако не беше това сектанство и тази омраза, тази болест можеше да бъде изкоренена много по-бързо, отколкото можем да си представим", заключи британската звезда.

image
 
image

observer 
Ние не бяхме толкова нетърпими по времето на Емил Димитров и Георги Парцалев. Вярно, нямаше демонстративност тогава, пък и нямаше интернет, та най-крайните да се изявяват. Нямаше и заиграване на политиците с катастрофиралите им идеологии със сексуалните инстинкти на избирателите. Беше някак по-нормално, без паради и без омраза, знаехме за Елтън Джон, Бой Джордж, Фреди Меркюри, но не бъркахме сексуалните им нагласи с изкуството им.
   


И ТОЯ СИ Е ПОВЯРВАЛ...

Като се изправи пред Господ какви ли ще ги обяснява... Тоя и Мадоната що свят са развратили сигурно ще им слагат дръвца в огъня до края на света и обратно. 
 

Портрет на Дориан Грей
Иди да се обясняваш в царството на прогресивната, просветената и модерна Саудитска Арабия. Па сте и съюзници!  

image

 image

 

 

 

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 379015
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930