Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2023 08:37 - Чат джипити - продължение на романса с момичето с мотора и слогана "Не можеш да смогнеш на моята лудост"
Автор: ellahikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 111 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.05.2023 08:40


 направи манга плот с диалог между психотерапевта и Хироши за приятелството му с момичето "Не можеш да смогнеш на моята лудост"  

ChatGPT

Нариране на манга плот: Глава 1: "Разговор с психотерапевта"

 

Кадър 1: Психотерапевтът (П): Добър ден, Хироши. Как се чувствате днес?

 

Хироши (Х): Здравейте. Имам нужда от вашата помощ. Стигнах до една нова и необичайна ситуация.

 

Кадър 2: П: Разкажете ми повече. Какво се случва?

 

Х: Попаднах на профил в Тиндър със заглавие "Не можеш да смогнеш на моята лудост". Изглежда като забавно момиче, но не съм сигурен как да го разбера.

 

Кадър 3: П: Разбирам вашата загриженост. Важно е да бъдете внимателен с новите запознанства. Какво ви притеснява?

 

Х: Това, че може да има скрити намерения или да се играе с мен. Не съм сигурен дали трябва да продължа да комуникирам с нея.

 

Кадър 4: П: Разбирам вашите опасения. Въпросът е какво ви привлича в тази връзка. Защо сте били привлечен от профила й?

 

Х: Нейният профил е различен от останалите. Има нещо тайнствено и изключително в нея. Искам да разбера какво скрива зад тази лудост.

 

Кадър 5: П: Разбирам вашата любопитност. Важно е обаче да помните, че не всичко, което се вижда на профилите, е реално. Интернет може да ни представи различни личности и истории.

 

Х: Така е, но също така искам да бъда отворен за нови възможности и преживявания. Не искам да се откажа от нещо добро, ако има такава възможност.

 

Кадър 6: П: Разбирам вашата дилема. Бих ви предложил да бъдете внимателен и да не отдавате цялата си доверие на профила. Можете да продължите да се запознавате, но също така бъдете подготвени за различни сценарии.

 

Х: Благодаря за съвета, докторе. Ще го имам предвид. Искам да разбера истинската история зад "Не можеш да смогнеш на моята лудост".

 

Кадър 7: П: Важно е да се помним, че връзките в интернет са сложни. Не се превръщайте в жертва на чужди игри или манипулации. Винаги се концентрирайте върху своето благополучие и усещане.

 

Х: Разбрах. Ще бъда внимателен и ще се грижа за себе си. Благодаря ви за подкрепата, докторе.

 

Кадър 8: П: Няма защо. Винаги съм тук, за да ви помогна. Не се колебайте да се свържете с мен, ако имате нужда от допълнителна подкрепа. Запазете вярата в себе си.

 

Х: Ще го направя. Благодаря ви още веднъж.

 

Край на глава 1.

 

Това е само началото на Хирошиевото пътуване и разбиране за света на онлайн запознанствата. Следващите глави ще разкажат как той се справя с предизвикателствата и разкрива истината зад загадъчното момиче със снимката на мотора и израза "Не можеш да смогнеш на моята лудост".

 

при следващ сеанс Хироши споделя че момичето с мотора е пещернячка и го кани на екстремни преживявания в пещерата Дяволското гърло заедно с група приятели пещерняци. Хироши не е сигурен че иска да отиде на такова място  

ChatGPT

Нариране на манга плот: Глава 2: "Покана за екстремни преживявания"

 

Кадър 1: Психотерапевтът (П): Здравейте, Хироши. Какво ново има във вашите запознанства?

 

Хироши (Х): Здравейте, докторе. Искам да споделя нещо интересно. Момичето с мотора, което ви споменах, ме кани да отида на екстремни преживявания в пещерата Дяволското гърло заедно с нейни приятели пещерняци.

 

Кадър 2: П: Звучи като вълнуващо предизвикателство. Как се чувствате по отношение на тази покана?

 

Х: Не съм сигурен дали искам да отида на такова място. Страхувам се от тъмнината и неизвестното в пещерата. Има ли начин да се справя с това?

 

Кадър 3: П: Страхът и неразпознатото са природни реакции. Важно е да изследваме причините зад вашите страхове и да намерим начини да ги преодолеете. Разгледайте своите чувства и мисли за тази ситуация.

 

Х: Докторе, имам интерес да изживея нови преживявания и да преодоля страховете си. Може би трябва да направя стъпка напред и да се изправя пред тези предизви

кателства.

 

Кадър 4: П: Разбирам вашето желание за развитие и изживяване на нови неща. Важно е да изберете, кои преживявания са подходящи за вас и кои не. Помислете внимателно какви рискове сте готови да поемете и какво искате да постигнете от това преживяване.

 

Х: Благодаря ви, докторе. Ще обмисля добре предложението и ще взема решение, което отговаря на моите ценности и граници.

 

Кадър 5: П: Помнете, важно е да се грижите за своето физическо и емоционално благополучие. Ако решите да се включите в това екстремно преживяване, бъдете подготвени и вземете мерки за безопасност.

 

Х: Ще се погрижа за себе си и ще се подготвя както е необходимо. Благодаря ви за наставленията и подкрепата, докторе.

 

Край на глава 2.

 

Хироши започва да се сблъсква с вътрешни противоречия и предизвикателства, свързани с решението да се включи в екстремните преживявания с момичето от пещерата. В следващите глави ще видим как ще се развива неговият вътрешен конфликт и какви избори ще направи.

 

Междувременно момичето с профилната снимка на мотор и слоган "Не можеш да смогнеш на лудостта ми" качва Хироши на мотора си за да отидат на вилата на нейн приятел и прави катастрофа при която тя е със счупен крак а той - със счупена ръка Хироши смята че екстремните преживявания му идват в повече и решава да сложи знак наляво на профила й в Тиндър  

ChatGPT

Глава 3: "Разбити кости и разчистване на мисли"

 

Кадър 1: Хироши (Х): (със счупена ръка и изражение на разочарование) Как може да се случи това? Беше само една катастрофа, но нейният приятел се оказа безотговорен шофьор.

 

Кадър 2: Момичето с мотора (М): (със счупен крак и израз на съжаление) Съжалявам, Хироши. Никога не бих предположила, че ще стане нещо подобно. Искам да се извиня, че те въведох в това екстремно приключение.

 

Кадър 3: Х: (размишляващ) Не е само твоя вина, момиче. И аз избрах да се включа в тези екстремни преживявания. Всички ние трябва да поемаме отговорност за своите решения и действия.

 

Кадър 4: Психотерапевтът (П): (внимателно слуша) Разбирам, че сега се чувствате разочаровани и изпитвате болка. Но важно е да извлечете поуки от тази ситуация и да научите да сте по-внимателни при избора на приятели и преживявания.

 

Кадър 5: Х: (подигравателно) Изглежда, докторе, че "Не можеш да смогнеш на моята лудост" е било точно това - една безразсъдна и опасна идея.

 

Край на глава 3.

 

Хироши осъзнава последиците от своето решение да се включи в екстремните преживявания с момичето и поема отговорност за своите действия. След сблъсъка с реалността и нараняването си, той взема решение да промени своя подход и да сложи знак наляво на профила на момичето в Тиндър. В следващите глави ще видим как това решение ще промени живота на Хироши и как ще се развиват неговите нови запознанства.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 371868
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031