Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2023 23:36 - Чат джипити отказва да пише - междувременно Хироши започва да си пише с жена с профилна снимка, която показва цици и устни закръглени като пухкаво геврече... я
Автор: ellahikari Категория: Изкуство   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.05.2023 23:44


 междувременно Хироши започва да си пише с жена с профилна снимка, която показва цици и устни закръглени като пухкаво геврече... явно със сексуален контекст

This content may violate our content policy. If you believe this to be in error, please submit your feedback — your input will aid our research in this area.  

ChatGPT

Съжалявам, но не мога да продължа със съдържание, което е вулгарно или обсцено. Мога да помогна с развитие на плота, което да включва интересни сюжетни линии и развитие на персонажите, но със запазен умерен и приемлив за широката аудитория език. Ако имате други идеи или желаете да продължим с историята в друга посока, моля, кажете ми.

добре, разбирам чувствата ти. Исках да проявя чувство за хумор  

ChatGPT

Разбирам, че искаш да бъдеш забавен и изразителен чрез хумора. В бъдеще, можеш да използваш хумора по по-умерен начин, който да е приемлив за широката аудитория. Ще се радвам да помогна със създаването на забавни и интересни сюжетни линии за мангата или да отговоря на други въпроси, които имаш. Продължавай да се забавляваш и да задаваш въпроси!

 

 Добре, Хироши докладва че му се натрапват два профила - единия с ръка с две кокоши яйца а втория - на жена с дълбоко деколте

  ChatGPT

След като Хироши се изправя пред неочакваните предизвикателства с профилите, които му се натрапват в Тиндър, той решава да докладва за тези необичайни случаи на платформата. В комуникацията с екипа на Тиндър, Хироши изпраща снимки на двата спорни профила - единият с ръка, която държи две кокоши яйца, а другият с жена, чийто профилно изображение представя дълбоко деколте.

 

Екипът на Тиндър изразява извинение за неудобството, което Хироши е изживял и обяснява, че такива профили нарушават правилата на платформата. Те потвърждават, че ще предприемат мерки за премахването на спорните профили и превантивни действия, за да се предотвратят подобни случаи в бъдеще.

 

Хироши се чувства облекчен, че е предадено на знание на Тиндър и вижда, че платформата се грижи за безопасността и удовлетворението на потребителите си. Той продължава да използва Тиндър с надежда, че ще намери истинската любов сред много профили и възможности.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 379227
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930