Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2018 03:33 - Сузанита троснато към СЕМ: Може пък да му връзвам обувките!
Автор: ellahikari Категория: Лични дневници   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2018 03:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Пошлост лее се от екрана... Решението: Поправка "Сузанита"!? Ще решат ли квотите за качествена музика проблема?

Малолетната дъщеря на известния музикант Орхан Мурад Сузанита внесе в българското музикално пространство новата си провокативна песен. От Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат новото парче на наследницата на рода Мурад. 

"Една държава може без култура, но ще загуби идентичността си. Така ще изчезнем като народ. Родителите на това момиче са ми приятели във Facebook. Баща ѝ Орхан Мурад сподели възмущението си, че прекрасните песни, които той пише, не се знаят, а нещо като парчето на дъщеричката му – продава", сподели депутатът от БСП и артист Нона Йотова.

Според композитора Вида Пиронкова във въпросната песен се пропагандира нисък морал.

К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ

"Тя накрая се изплюва върху органите на реда – върху държавата, върху нас. Медиите масово заливат с подобни песни и подпомагат потъването в културата", категорична бе тя в "България сутрин".


"Последните 15 години се предадохме като общество пред културата на пошлостта. Ние обсъждаме последствията, а не причината. Когато настъпи чалгаризацията на обществото, мнозина от нас си затвориха очите, а тези които въстанахме бяхме набедени за завистливи", подчерта музикантът Стоян Михалев и допълни, че качествената българска музика трябва да има трибуна.

Нона Йотова посочи пред Bulgaria ON AIR, че от БСП планират въвеждането на задължителни квоти за българска музика към държавните медии.

"Освен песни, като тази на отрочето на Орхан Мурад, останалата българска музика не се разпространява. С тези квоти няма да се пуска само пошлост. Вместо изкуството да възпитава и да издига духовността, в момента това е слизане до най-низките човешки страсти", заключи тя.

Сузанита троснато към СЕМ: Може пък да му връзвам обувките!
"Аз си знам моето и няма да се предам", казва певицата

Непълнолетната Сузанита успя да прикове за втори път вниманието към себе си, отново с клип, в който не липсват скандални моменти – пуши марихуана, влиза в горещи сцени с дуетния си партньор Ангел, дори в един момент се имитира фелацио.

"Щом съм зад камера, значи са ми казали какво да правя. Изобщо не ме интересува какво си мислят от СЕМ за частта с фелациото. Аз може да съм се навеждала да му връзвам обувките, тъй че няма откъде да знаят какво съм правила.

Аз си знам моето и няма да се предам. Майка ми беше на снимките и държа да се знае, че ако тя не е съгласна за нещо, аз няма да го направя. Баща ми не пада от Марс и знае, че има трева в клипа. Аз трябва да заснема нещо скандално, за което да се говори. Или скандал, или нищо", коментира Мурадова в "Папараци".

Междувременно в социалните мрежи се надигна недоволство и срещу използването на патрулка и предрешени полицаи в чалга клип, като според потребители се биело по реномето на МВР.


Детство мое скандално и проблемно, детсво... Сузанита и Сие

"Имам си любим герой, опашат но много мил, Мики Маус се казва той, от обичан детски филм..." Филмът обаче отдавна не е детски, а героите в него са нацепени батки и 15-годишни момичета, които са облечени твърде оскъдно за възрастта си...

Сузанита - дъщерята на Орхан Мурад, пак успя да възмути обществото със скандалното си поведение. Този път дори Агенцията за закрила на детето се самосезира и дори ще бъде изпратен сигнал до СЕМ.

Ето и сценарият: употреба на наркотици и недвусмислени жестове на орална любов. На пръв поглед типичен поп-фолк клип, който тенденциозно търси скандала.

Червената лампичка обаче светва, когато се сетим, че Сузанита е само на 15 години.

Как възпитаваме децата си и в какво се превръщат те? Прекрачват ли се морални граници и къде са родителите, коментират в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air певецът Тодор Георгиев – Тоши и психологът Еленко Ангелов.

"Наблюдава се много опасен начин на мислене. Музиката като понятие изчезва от националния ефир. Това, че някоя песен има няколко милиона гледания, не може да се нарече музикален успех. Тази аномалия влияе изключително лошо на обществото - сподели Тоши и коментира още "примера", адресиран към подрастващите и може ли той да им се отрази опасно. -

Хората, от които зависи това, трябва да направят всичко възможно, за да се разкара от полезрението на децата или поне да сложи възрастово ограничение."

К`во става, сестро… Сузанита втрещи Агенцията за детето и СЕМ Експерти със сигнал до СЕМ за новото видео на 15-годишната

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат".

Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.


На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя придоби широка популярност.


Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", обясниха пред "Монитор" от агенцията.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство", закани се той преди време в отворено писмо във Facebook.

Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат" и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Вижте го!

Сузанита потвърди: Има гадже, на 22 години...
Сузанита: Показах тяло, че съм обладана, сега ще се доказвам!


image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ellahikari
Категория: Лични дневници
Прочетен: 378797
Постинги: 595
Коментари: 0
Гласове: 279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930